A Cédrus Egyesület támogatása

Támogatás

Zhivko Dimitrov képe a Pixabay -en.

Kérjük támogasd adód 1 százalékával a Cédrus Egyesületet!

Adószámunk: 18680157-1-13

Miért rendelkezz adód 1%-áról?

• Mert úgy segíthetsz, hogy ez neked csak pár percedbe kerül, de pénzedbe nem.
  • Ha nem nyilatkozol az 1%-ról, akkor azt egyetlen olyan szervezet sem kapja meg amelyenek a működése rajtad is múlik.

Az 1% felajánlásáról az adóbevallástól függetlenül tudsz rendelkezni. Segíts most!

Hogyan tudsz rendelkezni az adód 1%-áról?

1. Ügyfélkapun keresztül
  • Keresd fel a NAV e-SZJA oldalát itt, majd kattints az oldal jobb felén a BELÉPÉS gombra.
  • Kattints az ÜGYFÉLKAPU gombra, s add meg a belépéshez szükséges adataid.
  • Bejelentkezés után megjelenik az adóbevallás ellenőrzése és az adó 1+1 százalékos nyilatkozat leadására szolgáló felület. Kattints a jobb oldalon lévő, lila hátterű NYILATKOZOM gombra, s onnantól kezdve már mindent egyértelműen látni fogsz.
  • Adószámunk: 18680157-1-13

2. Postai úton

• Nyomtasd ki a rendelkező nyilatkozatunkat, amit ide kattintva tudsz elérni.
  • Ez első részt töltsd ki az adataiddal. A második részt kitöltöttük neked. A harmadik részben egy vallási közösséget vagy egy kiemelt költségvetési előirányzatot jelölhetsz meg. Ehhez segítséget itt találsz.
  • A borítékra a feladóhoz írd rá neved, állandó lakhelyed, adóazonosító jeled, illetve ne feledd, a boríték leragasztása után a hátoldalát alá kell úgy írnod, hogy aláírásod keresztül haladjon a ragasztási sávon! Csakis így érvényes a rendelkezés! A címzetthez az állandó lakóhelyed szerinti illetékes NAV kirendeltség címét kell beírd! A hivatal címeit, azon belül a megyédhez rendelt NAV postacímeket itt tudod megkeresni.

Köszönjük a támogatást!