Női torna szakosztály

Női Torna Szakosztály

A Női Torna Szakosztály 1998 őszén alakult meg és azóta töretlenül, szünetek nélkül működik! Ezen idő alatt sok százan fordultak meg nálunk, de évente kb. 50 nő tornázik velünk kisebb-nagyobb rendszerességgel. A hétről hétre járók létszáma 15-20 fő. Korosztályi korlát nincsen, előfordult már nem is egyszer, hogy 3 generáció képviseltette magát egy családból!

Célunk az egész test alapos átmozgatása, fittségünk, jó közérzetünk, egészségünk és erőnlétünk fenntartása, ill. megszerzése. Foglalkozásaink változatosak, sokféle eszközzel dolgozunk: medicinlabda, ugrókötél, gimnasztikai tornalabda, súlyzó, gumikötél, gumihurok, bordásfal, no és persze a saját testsúlyunk is remek eszköz lehet az alkalmainkon. Rendszeresen beiktatjuk a jógát és a callaneticset is. A tornát változatos zenékre végezzük és minden alkalommal halk muzsikára történő relaxálással fejezzük be.

Akinek igénye van, a rendszeres tornán kívül bekapcsolódhat a különböző egyéb programjainkba is. Szoktunk menni pizzázni, alkalmanként kirándulni, bicajozni vagy egy-egy wellness hétvégére. Forró nyarak szombat reggelein vízi tornát tartunk a Dunaparton. Minden évben részt veszünk a Fittaréna rendezvényen. A Panorámafutás lelkes szervező csapatának is oszlopos tagjai vagyunk.

Hol találkozhatunk?
Alkalmaink minden nő számára nyitottak korosztályi korlát nélkül!
Időpontjuk: szerda este 19 – 20 óra és szombat reggel 8.30 – 9.30

Helyszíne: a nagymarosi Iskola tornaterme
Mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk, gyere el, próbáld ki, neked is menni fog és nagyon jól esik majd egy kis mozgás!!!

Vidám, baráti hangulatban tölthetsz egy órát és sokat tehetsz az egészségedért!

Női torna