Cédrus Egyesület – Négypróba 2012

Cédrus Egyesület – Négypróba 2012

Idén már ötödik alkalommal rendezi meg a Cédrus Egyesület versenysorozatát, a négypróbát. Bár az egyes versenyszámokat azóta is megrendezzük, de idén ismét szeretnénk lehetőséget biztosítani azok számára, akik mind a négy megmérettetésben szeretnék kipróbálni magukat. Nem feltétlenül versenyezni, inkább együtt mozogni, sportolni szeretnénk! Várunk mindenkit, aki akár egy-egy, akár mind a négy versenyszámban szeretné próbára tenni önmagát. Várunk fiatalokat, és idősebbeket, családokat, baráti társaságokat, kezdőket és gyakorlott sportembereket – mindenkit akinek van kedve egy jó élménnyel gazdagodni! Gyermekeket elsősorban szüleikkel együtt várjuk, akár családi csapatot alkotva.

2012-ben a következő időpontokban és rendezvényeken várjuk a sportolni szeretőket:

1. Június 9: Kerékpár – A szokásos Kittenberger napi teljesítménytúra, 65 és 38 km-es táv közül lehet majd választani.

2. Október 20: Gyalogos teljesítménytúra – A NAHÁT hagyományos rendezvénye, 15, 20, 35, 50 és 95 km-es távon lehet indulni

3. Október 23: Fut-a-Maros – Futóverseny nemek és korcsoportok szerint 1000, 2000, 3000m-es távon.

4. Úszóverseny – Meghívásos alapon azoknak, akik az első három rendezvényen résztvettek, szintén életkor és nemek szerint több csoportban.

Aki mind a négy versenyszámban részt vesz, tárgyjutalmat és oklevelet kap. Arany fokozatú oklevelet kap az, aki kerékpáron a 65 km-es távot teszi meg, a gyalogos túrán pedig legalább a 35 km-es távot teljesíti. Bronz fokozatú oklevél a rövidebb távok teljesítéséért jár, ezüstöt pedig a különböző versenyeken a rövid és hosszú távot vegyesen teljesítő érdemel. A versenyszámokról további információt lehet kérni a cedrus@nagymaroscsoport.hu e-mail címen, vagy a 06 30 2979399 telefonszámon.

Terveink szerint minden verseny után tombolát rendezünk, melyen sportoláshoz kapcsolódó ajándékokat sorsolunk ki az indulók között (már csak ezért is érdemes indulni!). Szokás szerint a rendezvények után lesz egy kis büfé, hogy a résztvevők felfrissíthessék magukat.

Az első rendezvény tehát a kerékpáros túra verseny, amelyre június 9-én kerül sor. Nevezni fél 9-től lehet a Monsberger téren, rajt 9 órakor a Napközitől.

Beharangozó cikk a Nagymaros újságban:

forrás

Vélemény, hozzászólás?