Ismét Négypróba! (2009)

A Cédrus Egyesület az elsõ, 2000-ben rendezett Négypróba után elhatározta, hogy háromévente megismétli ezt a rendezvénysorozatot. Az azóta eltelt években kis változásokkal, de sikerült tartani az ütemtervet.
Az idei évben ismét esedékessé válik a versenysorozat megrendezése. 2009-ben a következõ idõpontokban és rendezvényeken várjuk a sportolni szeretõket:

1. Június 14.: Kerékpár – A szokásos Kittenberger-napi teljesítménytúra, 65 és 38 kilométeres táv közül lehet majd választani.
  2. Szeptember 26.: Gyalogos teljesítménytúra – a NAHÁT hagyományos rendezvénye, 15, 20, 35, 50 és 95 kilométeres távon lehet indulni.
  3. Október 23.: Fut-a-Maros futóverseny nemek és korcsoportok szerint 1000, 2000,3000 méteres távon.
  4. Úszóverseny – meghívásos alapon, csak azoknak, akik az elsõ három rendezvényen részt vettek, szintén életkor és nemek szerint több csoportban.

Aki mind a négy versenyszámban részt vesz, tárgyjutalmat és oklevelet kap. Arany fokozatú oklevelet kap az, aki kerékpáron a 65 kilométeres távot teszi meg, a gyalogos túrán pedig legalább a 35 kilométeres távot teljesíti. A versenyszámokról részletes információt lehet találni a www.nagymaroscsoport.hu/ cedrus internetcímen.
Az összetett eredménybe az egyes versenyeken elért helyezések nem számítanak, a teljesítés a fontos!

Sok szeretettel várunk minden érdeklõdõt,
CÉDRUS EGYESÜLET

forrás