CÉDRUS EGYESÜLET – NÉGYPRÓBA 2003

Ismét négypróba!

Bizonyára sokak emlékeznek vissza szívesen Cédrus Egyesület 2000-ben megrendezett négypróbájára. Az egyes versenyszámokat azóta is megrendeztük, de idén ismét szeretnénk lehetőséget biztosítani azok számára, akik mind a négy megmérettetésben szeretnék kipróbálni magukat. Nem versenyezni, inkább együtt mozogni, sportolni szeretnénk! Várunk mindenkit, aki akár egy-egy, akár mind a négy versenyszámban szeretné próbára tenni önmagát. Várunk fiatalokat, és idősebbeket, családokat, baráti társaságokat, kezdőket és gyakorlott sportembereket – mindenkit akinek van kedve egy jó élménnyel gazdagodni! Gyermekeket elsősorban szüleikkel együtt várjuk, akár családi csapatot alkotva.

A négy versenyszám – a megrendezés sorrendjében – a következő: Téli túra, Kerékpározás, Úszás, Futás. Az úszást kivéve mindegyik versenyszámot két távon rendezzük meg, a résztvevők szabadon választhatnak, hogy melyik távon indulnak. Aki mindig a hosszabb távot választja, a futás után Aranyjelvényes Négypróbázó lesz, aki minden esetben a rövid távot választja bronzérmet kap, aki pedig keveri a hosszú és rövid távokat, ezüstéremmel lesz gazdagabb. Terveink szerint minden verseny után tombolát rendezünk, melyen sportoláshoz kapcsolódó ajándékokat sorsolunk ki az indulók között (már csak ezért is érdemes indulni!).

A Téli túrát január 25-én rendezzük, rajt és cél a Napköziben. Nevezni 8-órától lehet, indulás 9 órától, nevezési díj 200 Ft, diákoknak 100 Ft. A választható útvonalak 11, és 14 km hosszúak. Mindenkit sok szeretettel várunk, még akkor is, ha a további három túrán nem kívánnak részt venni, hiszen emléklapot minden teljesítő kap, akárcsak zsíroskenyeret, és teát a célban!

A kerékpározásra a Kittenberger Kálmán napok keretében kerül sor, az úszást augusztus …-re tervezzük, a futást október 23-án tartjuk meg.

Képek:

Kerékpár verseny

Téli túra plakát

A 2003-as versenyek emléklapjai

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük